Mrt

Baharın gelişinin müjdecisi Nevruz Bayramı bugün tüm öğrencilerimizin katılımıyla bahçede kutlandı.

Programımızın içeriği:

Nevruz’un  önemi ve tarihçesi.

Geçmişten günümüze kurulan Türk devletlerinin bayrak geçişi.

Örste demir dövmek.

Yumurta tokuşturma oyunu.

Nevruz ateşinden atlama.

Oyun havaları.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca programı organize eden Tarih Öğretmenimiz Nejla YILMAZ'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

18-24 Mart Yaşlılar Haftası için büyüklerimizi ziyaret edip dolu dolu anlar yaşadık. Pano ve programa emek veren her bir öğrencimize ayrı ayrı emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Sevgili şair ve yazar aynı zamanda okulumuz Edebiyat Öğretmeni İsmail GÖÇER ile Herkes Nerede? adlı öykü kitabı üzerine söyleşimizi gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın.

Okulumuzda Çanakkale 18 Mart Zaferi Edebiyat Öğretmeni Mehtap BÖLÜKBAŞI ve Müzik Öğretmeni Arif ARI öncülüğünde okulumuzun öğretmenleri ve öğrencilerinin katkılarıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Programı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan Edebiyat-Tarih ve Müzik Öğretmenleri ile emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında, hızla gelişmekte olan YAPAY ZEKÂ Teknolojileri hakkında bilgilendirici çalışmalar yapıldı. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sinem İŞBİLEN ve öğrencilerimiz, Yapay Zekâ temalı pano hazırladı. Yapay Zekâ hakkında bilgilendirici içeriklerin yer aldığı panoda ayrıca yapay zekânın eğitime katkısı kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin yararlanabileceği örnek uygulamalar hakkında bilgiler verildi. Panonun hazırlanmasında emeği geçen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sinem İŞBİLEN ve 10-D sınıfı öğrencilerimiz; Elifnur ÇANKAYA, Tuana ÖZCAN, Semanur ÖZGÜR ve Tuana SAYAR’a teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü münasebetiyle Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ceyda ÖZDEMİR ve öğrencilerimizin hazırladığı ‘ Kadın ‘ temalı sergimize öğretmenlerimiz ziyaret ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında "DEYİMLER" panomuzu da hazırladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi'nden meslekler hakkında bilgilendirme için geldiler.

Şbt

Binalarda Suyun Verimli Kullanılması (PART2)

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yönettiği binalarda suyun verimli ve tasarruflu kullanımı ile ilgili proje kapsamında 9.sınıf öğrencilerimiz pankartlar hazırlayıp sınıflarda sunum yaptılar. 10.sınıf öğrencilerimizin de hazırladığı afişler okulumuzun koridorlarına asıldı.

Görevli Öğretmenlerimiz Mukadder KUTLU, Hüda AYLADIN YILMAZ ve Ayşe DALYAN ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü'nün daveti ile Kızılay Silivri Şubesi okulumuza gelerek öğrencilerimiz ile buluştu. Yunus Erçin KOL ve Muhammet KAYA'nın anlatımıyla Kızılay hakkında bilgi verilip oryantasyon  eğitimi gerçekleştirildi.

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü'nün Başkanı Selvare KARIŞAN DEVECİ'ye, Kızılay: Genç Kızılay Silivri Yönetim Kurulundan Yunus Erçin KOL ve komisyon üyesi Muhammet KAYA'ya teşekkür ederiz.

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili Pano Çalışmamız Coğrafya Öğretmeni Emrullah TUNÇ ve öğrencileri Pano çalışması yapmıştır.

Ock

Okul müdürümüz Hakan ZEYBEK, okulumuzun ürettiği kolonyalarımızı Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya ARTAR ve Şube Müdürlerimize takdim etmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmıştır. Emekleri için Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerimiz Mustafa ŞAHİN ve İsmail GÖÇER’e teşekkür ederiz.

Ock

Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencilerimiz ve Kimya öğretmenimiz Mukadder KUTLU’nun Kimya Laboratuvarımızda yaptığı çalişmalar sonucunda limon kolonyalarımızı şişeledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.