Gümüşyaka Anadolu Lisesi

0 (850) 305 45 73 Whatsapp
Gümüşyaka Mahallesi Mehpare Sokak No48 Silivri/İstanbul
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirebilecek kurumsal kimliğe sahip olmaktır.
Misyon
Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin yeteneklerine, isteklerine uygun yüksek eğitim kurumlarına hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Kalorifer(doğalgaz)
İngilizce-Almanca
Ulaşım
300G/Tüyap - Gümüşyaka İETT otobüsleri vardır. İstanbul - Tekirdağ yolu Gümüşyaka´nın içinden geçtiği için günün her saati ulaşım vardır. Ayrıca 10 dakikada bir kalkan minibüslerle Silivri´ye gitmek mümkündür.
Servis Bilgisi
İstanbul Avcılar,Beylikdüzü,Büyükçekmece,Selimpaşa,Silivri olmak üzere pek çok ilçeden servis imkanımız vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İstanbul ili Silivri ilçesi Gümüşyaka Merkez Mahallesi 41.060047 enlem ve 28.034336 boylamda yer almaktadır. Silivri ilçesine 19 km. uzaklıktadır. İstanbul ’a 82 km. ve Tekirdağ’a 50 km. mesafededir. Tekirdağ - İstanbul karayolunun beldenin içerisinden geçmesi nedeniyle, her an ulaşım imkânlarına sahiptir. Silivri ilçesinin İstanbul ili içinde nerede olduğu sitemizdeki haritada gösterilmektedir.
Silivri 19km
204 - 9. Sınıf
Yerel Yerleştirme (Sınavsız) ile Öğrenci Almaktayız.
Okul Sporları
Tübitak 4006